Facebook Pixel Sportdog.gr | Η σύζυγος παίκτη δεν πίστευε ότι την απατούσε - Στη συνέχεια είδε ένα βίντεο που δεν άφησε τίποτα ασαφές
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-08 07:13:00

Η σύζυγος παίκτη δεν πίστευε ότι την απατούσε - Στη συνέχεια είδε ένα βίντεο που δεν άφησε τίποτα ασαφές

Sportdog Team
Η σύζυγος παίκτη δεν πίστευε ότι την απατούσε - Στη συνέχεια είδε ένα βίντεο που δεν άφησε τίποτα ασαφές

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής απατούσε τη γυναίκα του για οκτώ μήνες.

Ποδοσφαιριστής της Premier League απάτησε τη σύζυγό του και πιάστηκε με ντροπιαστικό τρόπο, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Mirror επικαλούμενη πηγές της.

Ο άνδρας που περιγράφεται ως "παίκτης της εθνικής ομάδας σε επίπεδο αστέρων" έβγαινε με ένα μοντέλο δέκα χρόνια μεγαλύτερο του για οκτώ μήνες πίσω από την πλάτη της συζύγου του.

Όλα ξεκίνησαν με προσωπικά μηνύματα στα social media. Σύντομα όμως η σχέση έγινε τόσο σοβαρή που ο ποδοσφαιριστής έδωσε υποσχέσεις στην κρυφό εραστή του, οι οποίες τελικά δεν μπόρεσαν να τηρηθούν.

Η ερωμένη νευρίασε και αποκάλυψε τη σχέση στη γυναίκα του παίκτη. Στην αρχή, η σύζυγος δεν πίστεψε το άγνωστο γκλαμουράτο μοντέλο που της έστειλε μήνυμα. Ζήτησε αποδείξεις και, προς φρίκη του, πήρε μερικές.

Είπε στη σύζυγο του παίκτη να δει τα βίντεο της κάμερας της πόρτας του σπιτιού και έτσι αποκάλυψε την απιστία. Η σύζυγος εξαγριώθηκε με αυτό που είδε και άφησε τον άντρα της.

Σύμφωνα με πηγές της Mirror, το μοντέλο που γνώρισε τον ποδοσφαιριστή ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram σε σχεδόν 10.000 followers.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags