Facebook Pixel Τελειώνει βασικός ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-26 15:27:00

"Βόμβα" στη Λίβερπουλ! Τελειώνει βασικός ποδοσφαιριστής

Sportdog Team
"Βόμβα" στη Λίβερπουλ! Τελειώνει βασικός ποδοσφαιριστής

Σοβαρές εξελίξεις στους Κόκκινους μιας και φαίνεται ότι βασικός ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Λίβερπουλ: Εκτός τίτλου είναι οι Κόκκινοι μετά την ήττα από την Έβερτον κάτι που τους έχει κάνει να στρέψουν την προσοχή τους στην προετοιμασία της επόμενης χρονιάς τόσο στη θέση του προπονητή, αφού ο Γιούργκεν Κλοπ αποχωρεί, αλλά και σχετικά και με το ρόστερ στο οποίο θα υπάρχουν ανακατατάξεις.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό από ρεπορτάζ της Telegram o Ντάργουιν Νούνιες είναι από τους παίκτες που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προβληματίσει με τη μη αποτελεσματικότητά του και την πληθώρα χαμένων ευκαιριών, παρά τη φετινή του βελτίωση.

«Όταν ο Κλοπ αποχωρήσει το καλοκαίρι, ο Νούνιες θα χάσει τον μεγαλύτερό του σύμμαχο στην ομάδα. Ο Μάικλ Έντουαρντς και ο Ρίτσαρντ Χιούζ (νέος τεχνικός διευθυντής) θα εξετάσουν ψυχρά τη συνεισφορά του Ουρουγουανού. Θα κληθούν να αποφασίσουν αν ο Νούνιες είναι όντως ένα διαμάντι που θέλει γυάλισμα ή αν θα βγει στο σφυρί για τη χρηματοδότηση ενός έτοιμου, τέλειου αντικαταστάτη», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Telegraph για τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ με bullying σε ΠΑΟ! Τραγική έμπνευση Τερίμ, θλίψη ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags