Έρλινγκ Χάαλαντ: Καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ο Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ. Οι επιδόσεις του είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακές και τα ρεκόρ του διαδέχονται το ένα μετά το άλλο... Άλλωστε, αυτός ήταν χθες (14/5) που σκόραρε δύο φορές και έδωσε στη Μάντσεστερ Σίτι τη νίκη, που έψαχνε για να... αγκαλιάσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ουδείς άλλος ποδοσφαιριστής στην Premier League έχει βάλει τόσα γκολ, όσα ο Νορβηγός στις δύο πρώτες του σεζόν στην Αγγλία. Κι όμως... Έχει σκοράρει 63 φορές σε 65 επίσημες αναμετρήσεις στο Πρωτάθλημα. Μόνο ο Άντριου Κόουλ τον προσέγγισε, αλλά κι αυτός είναι οκτώ τέρματα πίσω. Ο Κόουλ είχε φτάσει τα 55.

Φέτος, ο Χάαλαντ έβαλε 27 γκολ, ένα παιχνίδι πριν από το τέλος του Πρωταθλήματος. Έβαλε γκολ σε 17 παιχνίδια από τα 27 που συμμετείχε... Έχει πάρει στις πλάτες του επιθετικά την ομάδα του Γκουαρντιόλα, έχοντας βεβαίως δίπλα του και παίκτες, που μπορούσαν να τον τροφοδοτήσουν και να τον βοηθήσουν. Συνολικά, τη φετινή σεζόν έχει βάλει 38 γκολ, εκ των οποίων τα 27 στο Πρωτάθλημα, τα 5 στο FA Cup και τα 6 στο Champions League.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση «βόμβα» Κούγια από τον Ολυμπιακό!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr