Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 2-0 της Γουλβς στο «Άνφιλντ» για την τελευταία αγωνιστική της φετινής Premier League στο τελευταίο παιχνίδι του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος είχε κάνει γνωστή την απόφασή του να αποχωρήσει εδώ και καιρό. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιούργκεν Κλοπ μπήκε στα αποδυτήρια κα μίλησε στους παίκτες του για τελευταία φορά, όντας συναισθηματικά φορτισμένος. 

«Σας αγαπώ, είναι το μόνο που μπορώ να πω. Το ποδόσφαιρο που μπορείτε να παίξετε είναι απίστευτο, δεν μπορώ να περιμένω να το δω. Να σας βλέπω να εξελίσσεστε, να κάνετε τα επόμενα βήματα. Δεν ξέρω καν ακόμα ποιος έγινε πρωταθλητής, η Σίτι; Ο μόνος που τους έχει σταματήσει είμαστε εμείς και μπορείτε να το κάνετε ξανά. 

Το είπα σήμερα το πρωί, μπορεί να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που λένε “αυτό δεν είναι αρκετό”, σας λέω ότι δεν έχουν ιδέα για το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσατε να τα είχατε καταφέρει καλύτερα σε στιγμές; Ναι. Φυσικά, αυτό είναι πάντα εφικτό.

Αλλά τα πήγατε καλύτερα από ό,τι συνήθως μπορεί να περιμένει κανείς; Ω, ναι! Επειδή χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να ξαναγίνετε κορυφαία ομάδα, και το κάνατε αυτό (χτυπάει τα δάχτυλα) έτσι και γι αυτό οι προσδοκίες ανεβαίνουν και μετά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τον ρυθμό, αυτό είναι λίγο το πρόβλημα» ήταν τα λόγια του Κλοπ.