Ο 23χρονος Ολλανδός επιθετικός, μ’ ένα ατυχές «σπαγκάτο», πάνω στη φόρα και την κίνηση βρήκε άθελά του, με το γόνατό του τη μπάλα που εκείνη τη στιγμή ο Γκαρνάτσο έστελνε στο άδειο τέρμα, αλλά επειδή ο Ζίρκζε βρισκόταν μπροστά από τους αντίπαλους αμυντικούς, το γκολ του Ισπανό-Αργεντινού ακυρώθηκε, σωστά ως οφσάιντ.
Ήταν το 70ο λεπτό, για την ψυχολογία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα σήμαινε το προσωρινό 1-2, αντί αυτού όμως, όχι μόνο δεν κατάφερε να φύγει από το «Amex Stadium» του Μπράιτον έστω με την ισοπαλία, αλλά στο 95’ ηττήθηκε κι όλας ύστερα από λάθος του Ντε Λιχτ που έχασε από τα μάτια του τον Ζοάο Πέδρο.
Για τους «Red Devils» ήταν η πρώτη ήττα της χρονιάς, αλλά και η δεύτερη συνεχόμενη στο Μπράιτον όπου τόσο φέτος, όπως και πέρυσι είχε «τιμωρηθεί» από το λεγόμενο «γκολ του πρώην» της ποδοσφαιριστή, Ντάνι Ουέλμπεκ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο