Ο Καταλανός τεχνικός έδειξε αποστροφή προς τα social media και γενικά την... προχωρημένη τεχνολογία, τονίζοντας πως δεν συμμετείχε σε καμία ομάδα WhatsApp με τους παίκτες του και ότι είχε μόνο το κινητό του για να λαμβάνει κλήσεις.
«Δεν έχω Whatsapp, δεν μου αρέσουν τα email ή τέτοια πράγματα... Έχω μόνο ένα κινητό τηλέφωνο... Όχι Tik Tok, όχι Twitter... Δεν μου αρέσουν».
Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της Σίτι διαβεβαίωσε ότι προτιμά οι παίκτες να μιλούν μεταξύ τους και να έχουν κάποια ελευθερία. «Στο δρόμο για τους αγώνες προτιμώ να είμαι με το επιτελείο και να μην ενοχλώ τους παίκτες... Τους βλέπω πάντα . Δεν θέλουν να με βλέπουν και δεν θέλω να τους βλέπω» (σ.σ. γέλια)».
Ο ίδιος πάντως ταξιδεύει στα εκτός έδρας ματς μαζί με το επιτελείο σου σε διαφορετικό πουλμανάκι και η υπόλοιπη ομάδα με το βασικό πούλμαν της.
Οσο για τη μελέτη των αντιπάλων, ο Γκουαρδιόλα εξήγησε ότι με τα χρόνια έχει γίνει λίγο πιο τεμπέλης. «Δεν βλέπω πλέον τόσα βίντεο αντιπάλων όπως στην αρχή. Τώρα βλέπω όσα χρειάζεται, για να εξηγήσω στους παίκτες μου ποια είναι τα αδύναμα σημεία των αντιπάλων για να τους νικήσουν...».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο