Facebook Pixel Η ανωτερότητα του φαβορί
Ποδόσφαιρο
| 2012-03-19 20:12:00

Η ανωτερότητα του φαβορί

Η ανωτερότητα του φαβορί

Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε το χαρακτηρισμό του φαβορί στον αγώνα της εναντίον της Στόουκ Σίτυ για τον 6ο γύρο του F.A. Cup και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού. Διαβάστε την ανάλυση στο Λίβερπουλ-Στόουκ.

Η πρόκριση στο θεσμό του κυπέλλου στην Αγγλία ποτέ δεν είναι δεδομένη και πάντα υπάρχει η υποψία της έκπληξης. Αποτελεί έναν διαγωνισμό για όλες τις ομάδες να δικαιούνται μερίδιο στην επιτυχία. Τα παιχνίδια δεν αντιμετωπίζονται όπως στο πρωτάθλημα και ο βαθμός δυσκολίας είναι αυξημένος ανεξαρτήτως της δυναμικότητας των ομάδων που συμμετέχουν.Μ’ αυτή την λογική, η πρόκριση της Λίβερπουλ χαρακτηρίζεται σημαντική αλλά αγωνιστικά εύκολη. Ο Νταλγκλίς αρχίζει να βλέπει την ομάδα του να παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει και να πετυχαίνει νίκες ουσίας.

Η Στόουκ έχει απογοητεύσει με την βαθμολογική της συγκομιδή στην Premier League. Το Κύπελλο ήταν μία ευκαιρία να καταφέρει να φτάσει σε διάκριση και να συνεχίσει το ταξίδι της στην Ευρώπη. Στην αρχή της περιόδου φάνταζε, με τις μεταγραφικές κινήσεις που είχε κάνει, ομάδα που θα μπορούσε να διεκδικήσει μία θέση ανάμεσα στην πέμπτη και την έβδομη. Δεν τα κατάφερε και συνεχίζει για την επόμενη χρονιά. Η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με την Λίβερπουλ στον Άνφιλντ, σε μια έδρα αφιλόξενη γι’ αυτήν. Τελευταία νίκη της το μακρινό 1959 με 4-3.

Διαβάστε την υπόλοιπη ανάλυση στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags