Παίκτης της Λίβερπουλ πρέπει να θεωρείται ο Φλόριαν Βιρτς, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να δίνουν τα χέρια με τη Λεβερκούζεν για την απόκτηση του διεθνούς Γερμανού μεσοεπιθετικού για ένα ποσό που μπορεί να ξεπεράσει τα 136 εκατομμύρια ευρώ και να γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Premier League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έγκυρος Άγγλος δημοσιογράφος, Πολ Τζόις σε ανάρτησή του, οι Γερμανοί θα λάβουν άμεσα 117 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στη συμφωνία προβλέπονται ακόμη 19 εκατομμύρια ευρώ σε πιθανά μπόνους.

Εάν πράγματι η Λίβερπουλ καταβάλλει τα μπόνους αυτά, τότε η μεταγραφή θα γίνει η ακριβότερη στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος, ξεπερνώντας εκείνη του Έντσο Φερνάντες, ο οποίος αποκτήθηκε από την Τσέλσι έναντι 121 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 22χρονος Βιρτς θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με τη Λίβερπουλ.