Η Λίβερπουλ έχει αλλάξει τελείως την πολιτική της όσον αφορά τις μεταγραφές, καθώς το φετινό καλοκαίρι έχει πραγματοποιήσει προτοφανές άνοιγμα στην αγορά, κάτι το οποίο δεν συνήθιζε να κάνει όλα τα χρόνια ύπαρξης της.
Έτσι, μετά την απόκτηση του Τζερεμί Φρίμπονγκ και του Φλόριαν Βιρτς, οι Κόκκινοι είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τη μεταγραφή του Μίλος Κέρκεζ, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό της Μπόρνμουθ.
Τις επόμενες ημέρες ο 21χρονος Ούγγρος αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, το οποίο θα έχει πενταετή διάρκεια.
Το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 46 εκατομμύρια ευρώ, ενώ με τα μπόνους μπορεί να φτάσει και τα 50 εκατομμύρια!