Από ανατροπή σε ανατροπή και πάλι.... ανατροπή έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Βίκτορ Γκιόκερες σχετικά με τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ. Χθες, ο έγκριτος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έκανε αναφορά για συνάντηση των εκπροσώπων της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τους ανθρώπους των Κανονιέρηδων, ενώ φαινόταν πως θα βρεθεί η "χρυσή τομή" για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.
Διαβάστε επίσης...
Μάλιστα, οι δύο ομάδες έδωσαν το απόγευμα της Δευτέρας τα χέρια, με τους Πορτογάλους να κλείνουν συμφωνία ύψους 63,5 εκατομμυρίων ευρώ συν 10 εκατομμυρίων με τη μορφή μπόνους, όμως παρά το ταξίδι των εκπροσώπων του παίκτη στο Λονδίνο για να κλείσουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, το deal είναι πλέον στον αέρα.
Αυτό σημειώνουν και σήμερα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα της "A Bola" και της "Record", τα οποία αναφέρουν πως οι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν στον τρόπο καταβολής των μπόνους.
Συγκεκριμένα, οι Κανονιέρηδες φέρονται να προσφέρουν μόνο τα 3 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους που μπορούν εύκολα να εισπραχθούν, με τα υπόλοιπα να συνδυάζονται με στόχους που δεν είναι σίγουρο ότι θα επιτευχθούν, με τα Λιοντάρια να διαφωνούν.
Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις και αν μία από τις δύο ομάδες είναι διατεθειμένες να κάνει πίσω για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Transferência de Gyokeres prestes a cair: tudo o que está em causa
— A BOLA (@abolapt) July 14, 2025
Leia aqui: https://t.co/r6LmqCUrTz#futebol #nacional #sporting #viktorgyokeres #liga