Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε τον Μπένιαμιν Σέσκο από τη Λειψία!
Διαβάστε επίσης...
Τις τελευταίες μέρες οι "Κόκκινοι Διάβολοι" ασχολούνταν εντατικά με την περίπτωση του Σλοβένου και κατάφεραν να κλείσουν μία πολύ ηχηρή μεταγραφή, που θα κοστίσει συνολικά περίπου 85 εκατομμύρια ευρώ.
BREAKING | Benjamin #Sesko to Manchester United - DONE DEAL!
— Florian Plettenberg (@Plettigoal) August 7, 2025
Agreement in principle with RB Leipzig has now been reached. Last details. The transfer fee is €85 million in total. Contract at least until 2030. Medical scheduled. Flight booked. #MUFC
Saga is over.… pic.twitter.com/ghKM1Py9Pi
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Γερμανία, η Λειψία αποδέχθηκε την πρόταση της Γιουνάιτεντ ύψους 76,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Σέσκο, ωστόσο στη συμφωνία προβλέπονται διάφορα μπόνους που ανεβάζουν το συνολικό ποσό στα 85 εκατομμύρια ευρώ.
Ο υψηλόσωμος (1,95 μέτρα) επιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στο Μάντσεστερ προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουνάιτεντ έως το 2030.
Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Σλοβένου σταρ είχε μπει με αξιώσεις και η Νιούκαστλ, αλλά η Γιουνάιτεντ είναι αυτή που, όπως όλα δείχνουν θα αποσπάσει την υπογραφή του. Την περασμένη σεζόν ο Σέσκο είχε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 21 γκολ και 6 γκολ, για λογαριασμό της Λειψίας.