Facebook Pixel «Φουντώνει» η μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ!
Ποδόσφαιρο
| 2012-04-07 16:58:00

«Φουντώνει» η μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ!

«Φουντώνει» η μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Τότεναμ δεν βρήκε λύσεις στην έδρα της Σάντερλαντ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα, σε ένα κλειστό ματς. Στο -2 από τους Σπερς και την τέταρτη θέση η Νιούκαστλ, όπως και η Τσέλσι, σε περίπτωση νίκης επί της Γουίγκαν!

Η Τότεναμ προσπάθησε να αναλάβει τον έλεγχο του ματς από την αρχή, έχοντας στο 3` ένα σουτ του Ασού Εκοτό που πέρασε άουτ, αλλά η Σάντερλαντ με «σφικτή» τακτική, έκλεινε τους περισσότερους διαδρόμους, επιτρέποντας ωστόσο στην αντίπαλό της να ελέγχει την κατοχή. Η πρώτη πολύ καλή στιγμή για τους Σπερς δημιουργήθηκε στο 13`, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Φαν ντερ Φάαρτ από τα δεξιά, ο Αντεμπαγιόρ έπιασε την κεφαλιά από πολύ καλή θέση, αλλά ο Μπάρντσλεϊ παρενέβη στην πορεία της μπάλας και αποσόβησε τον κίνδυνο.
Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι, αλλά ο Κρις Φόι διέταξε να συνεχιστεί η αναμέτρηση, αφού ο αμυντικός της Σάντερλαντ μάζευε το χέρι του τη στιγμή που βρήκε την μπάλα. Ο Μινολέ μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ένα σουτ του Μόντριτς δύο λεπτά νωρίτερα. Σταδιακά, η Σάντερλαντ κατάφερε να κερδίσει κάποια μέτρα και να... βγάλει την Τότεναμ από την περιοχή της, ενώ προσπάθησε να απειλήσει από κάποια στημένα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Στο 40` μετά από φάουλ του Λάρσον, ο Καμπούλ πήρε... την μπουκιά από το στόμα του Τέρνερ, στην πιο επικίνδυνη επίσκεψη της ομάδας του Ο` Νιλ στην περιοχή των Σπερς. Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς να αλλάξει κάτι.

H Σάντερλαντ ξεκίνησε και στο δεύτερο μέρος περιμένοντας την ομάδα του Ρέντναπ, με το ματς να συνεχίζει να είναι πολύ κλειστό, με αρκετά εκατέρωθεν λάθη και τις «Μαύρες Γάτες» να ψάχνουν τις γρήγορες αντεπιθέσεις. Στο 59` ο Ασού Εκοτό με σέντρα βρήκε τον Μπέιλ στην μεγάλη περιοχή, αλλά η κεφαλιά του Ουαλού πέρασε άουτ. Στην αμέσως επόμενη επίθεση, ο Λάρσον έβγαλε μία πολύ επικίνδυνη σέντρα για τον ΜακΚλιν, αλλά ο Γουόκερ τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή.

Ο Ρέντναπ πέρασε στο ματς τον Λένον στη θέση του Σάντρο, προκειμένου να δώσει ταχύτητα στην ομάδα του. Στο 73` ο Άγγλος winger κατάφερε να δημιουργήσει κενό από τα δεξιά και να βρει τον Φαν ντερ Φάαρτ στην περιοχή. Ο Ολλανδός βγήκε τετ-α-τετ με τον Φρίντελ, αλλά το σουτ του σταμάτησε στον Τέρνερ πριν περάσει τη γραμμή. Οι Σπερς ζήτησαν ξανά πέναλτι, αλλά το ματς συνεχίστηκε κανονικά. Η είσοδος των Σαχά και Ντεφό δεν άλλαξε την εικόνα της Τότεναμ στην επίθεση, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags