Πριν από την αναμέτρηση στο «Άνφιλντ», τα δύο παιδιά του αδικοχαμένου Πορτογάλου, Ντίνις και Ντουάρτε, θα περπατήσουν στο γήπεδο μαζί με τις μασκότ των Reds και θα συνοδεύσουν τις δύο ομάδες κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.
Είναι η πρώτη φορά φέτος που οι δύο αγγλικές ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε ο Ζότα συναντώνται στην Premier League, καθιστώντας το παιχνίδι ιδιαίτερα συμβολικό και αφιερωμένο στη μνήμη του.
Διαβάστε επίσης...
Η οικογένεια του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή συνεχίζει να τιμά τη μνήμη του σε κάθε ευκαιρία. Τον Αύγουστο, η μητέρα του, Ρούτε Καρντόσο, μαζί με τα παιδιά τους είχαν βρεθεί στην πρεμιέρα της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπόρνμουθ, καθώς και στον αγώνα της Γουλβς με τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου οι φίλαθλοι τους υποδέχτηκαν με θερμό χειροκρότημα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο