Facebook Pixel «Πελάτισσα» της Εβερτον
Ποδόσφαιρο
| 2012-04-09 19:40:00

«Πελάτισσα» της Εβερτον

«Πελάτισσα» της Εβερτον

Η Εβερτον διέλυσε 4-0 τη Σάντερλαντ που ζητούσε εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και διεύρυνε το αήττητο σερί κόντρα στις Μαύρες Γάτες στα 28 ματς.

Πριν την αναμέτρηση της Ενερτον με τη Σάντερλαντ στο «Γκούντισον Παρκ» υπήρχαν δύο αντικρουόμενα δεδομένα. Το πρώτο είχε να κάνει με την εκδίκηση που λογικά θα αναζητούσαν οι φιλοξενούμενοι. Λίγες μέρες νωρίτερα, η Εβερτον τους είχε αποκλείσει από τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ραντεβού που τα Ζαχαρωτά έχουν κελισμένο για το ερχόμενο Σάββατο στο «Γουέμπλεϊ» (είναι μονός ο ημιτελικός) κόντρα στη Λίβερπουλ. Οπότε λογικά οι γηπεδούχοι δεν θα ξόδευαν τις δυνάμεις τους σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνιδι.

Ελα όμως που η παράδοση έκανε... πάρτι στην περίπτωση τους. Η Ενερτον την έχει για πλάκα την αντίπαλο της. Σε 14 διαδοχικούς αγώνες στην Πρέιμερλιγκ και 18 πλέον σε όλες τις διοργανώσεις οι Μαύρες Γάτες δεν έχουν νικήσει τα Ζαχαρωτά. Από τα δύο λοιπόν αυτά δεδομένα τελικά επικράτησε το δεύτερο: αυτό της παράδοσης. Και η Ενερτον όχι απλά νίκησε, αλλά διέλυσε τη φιλοξενούμενη της με 4-0.

Ολα μπήκαν στην επανάληψη. Στο 52' ο Γκουεγιά εκμεταλλεύτηκε από κοντά την ασταθή απόκρουση του Μινιολέ και άνοιξε το λογαριασμό. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και είχαν ένα μαγικό δίλεπτο (75'-76'), στο οποίο κατά σειρά Πιένααρ και Οσμαν έστειλαν με πολύ όμορφο τρόπο τη μπάλα στο ίδιο σημείο των διχτύων. Ο Ανιτσέμπε (81') με κάμποση τύχη και κόντρες έκλεισε το καρέ και διεύρυνε το αήττητο σερί της ομάδας του στην Πρέμιερλιγκ στα πέντε ματς.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags