Ο Χρήστος Μανδάς ταξιδεύει για την Αγγλία, όπου θα περάσει σήμερα ή αύριο από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπόρνμουθ, δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν από τη Λάτσιο, όπως σχετικά υποστηρίζει το «Sky Sports News».

Παρότι ο Ελληνας διεθνής γκολκίπερ δεν βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι από την έναρξη της περιόδου, η αγγλική ομάδα αποφάσισε να τον εντάξει στο δυναμικό της και να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League.

Δανεικός με οψιόν, τον ήθελαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Ο 24χρονος τερματοφύλακας θα μεταγραφεί στην Μπόρνμουθ ως δανεικός έως το καλοκαίρι, με το «ενοίκιο» να κοστίζει 3 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς στα 17 εκατ. ευρώ, η οποία θα μπορούσε να καταστεί υποχρεωτική εάν επιτευχθούν ορισμένοι αγωνιστικοί στόχοι.

Θυμίζουμε ότι ο Μανδάς βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στα ραντάρ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ωστόσοι οι δύο αιώνιοι δεν προχώρησαν την περίπτωσή του, αφού και ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε μεγάλο πρωτάθλημα του εξωτερικού.