Νότιγχαμ Φόρεστ: Τον τέταρτο προπονητή της για τη φετινή χρονιά αναζητά η αγγλική ομάδα, μετά την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να βάλει τέλος στη συνεργασία με τον Σον Ντάις, την ίδια στιγμή που ο Βίτορ Περέιρα φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί.
"Χρυσάφι" για τις αποζημιώσεις
Η Φόρεστ δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα, μην μπορώντας να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού, κάτι που έχει φέρει και τις αλλαγές προπονητών, τις οποίες μάλιστα... χρυσοπληρώνει μιας και μέχρι στιγμής έχουν δαπανηθεί πάνω από 18 εκατομμύρια ευρώ σε αποζημιώσεις.
Διαβάστε επίσης...
Συγκεκριμένα η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει πληρώσει 6,8 εκατομμύρια στον Σον Ντάις, 4,5 εκατομμύρια στον Άγγελο Ποστέκογλου, ενώ και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο έλαβε το ποσό των 6,8 εκατομμυρίων μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας.
Nottingham Forest have now spent over €18m sacking managers this season
This time last season they were third pic.twitter.com/qqdICFW12Y — LiveScore (@livescore) February 12, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο