Facebook Pixel Ρε μπας και η Γιουνάιτεντ...
Ποδόσφαιρο
| 2012-04-11 23:40:00

Ρε μπας και η Γιουνάιτεντ...

Ρε μπας και η Γιουνάιτεντ...

Και πάνω που στη Σίτι (που συνέτριψε 4-0 τη Γουέστ Μπρομ) είχαν βάλει πλερέζες από το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από τη Γουίγκαν και οι "πολίτες" πήραν κάπως τα πάνω τους με τη διαφορά να πηγαίνει στο -5!

Ο Μαλόνεϊ με γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου έγραψε όλη την ιστορία της αναμέτρησης, δίνοντας απολύτως δίκαια τους τρεις βαθμούς στους «λάτικς»! Ο Μόσες είχε σκοράρει στο 32’, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε λανθασμένα για φάουλ στον Ντε Χέα. Παράπονα μπορεί να έχει και η Γιουνάιτεντ, για πέναλτι σε χέρι του Φιγκερόα μέσα στην περιοχή στο 72ο λεπτό!

Η Γουίγκαν με το «τρίποντο» ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, αφήνοντας πλέον εκεί τις Γουλβς, Μπλάκμπερν και Μπόλτον, ενώ η υπόθεση του τίτλου παίρνει νέο ενδιαφέρον με τη διαφορά των πέντε βαθμών ανάμεσα στους δύο συλλόγους του Μάντσεστερ!

Γούλβς- Άρσεναλ 0-3

Οι «κανονιέρηδες» πέρασαν νικηφόρα από το «Μολινό» και την αναμέτρηση με τη Γουλβς, με το τελικό 3-0 να την εδραιώνει στην 3η θέση και το +5 πλέον από Τότεναμ και Νιούκαστλ, την ίδια ώρα που οι «λύκοι» μάλλον πρέπει να συμβιβάζονται με την ιδέα της Τσάμπιονσιπ!

Φαν Πέρσι (9’), Γουόλκοτ (11’) και Μπεναγιούν (69’) τα τέρματα για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, η οποία έφτασε στην 8η νίκη της στα 9 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι υπέστησαν την 7η σερί ήττα τους και πλέον η απόσταση από τη σωτηρία βρίσκεται στους 9 βαθμούς, πέντε ματς πριν το φινάλε της σεζόν!

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Μπρομ 4-0

Ο Κάρλος Τέβες είχε υποσχεθεί ότι επέστρεψε για να βοηθήσει τη Μάντσεστερ Σίτι, στην υπόθεση του τίτλου. Με τη Γιουνάιτεντ να… βάζει κι αυτή το χεράκι της με την ήττα από τη Γουίγκαν, ο «απάτσι», ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Σεπτέμβρη, σκόραρε και έκλεψε την παράσταση στο 4-0 επί της Γουέστ Μπρομ!

Οι «πολίτες» με τους Αγουέρο και Σίλβα να πλαισιώνουν τον Τέβες στο σκοράρισμα, ξεπέρασαν με ευκολία το εμπόδιο των «baggies» και έπειτα από τα χαρμόσυνα νέα που έφτασαν από το «DW» στο «Etihad», η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στους πέντε βαθμούς!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags