Μετά το Λιγκ «Carabao» Καπ ήδη στην τσέπη από τα μέσα Μαρτίου (0-2 την Άρσεναλ), θεωρητικά ο Γκουαρντιόλα έχει ακόμη τη δυνατότητα να πανηγυρίσει το αποκαλούμενο «Domestic Treble», το Κύπελλο, από την Τσέλσι και, κυρίως το πρωτάθλημα, από την Άρσεναλ.
Ο «μαραθώνιος» ξεκινάει στις 4 Μαϊου με την Έβερτον, εκτός, μετά φιλοξενεί τη Μπρέντφορντ, στις 16 θα ταξιδέψει στο «Ουέμπλεϊ» για το big- match του Fa Cup με τους «Blues» (καμία άλλη ομάδα, στην Ιστορία της αρχαιότερης διοργάνωσης δεν έχει καταφέρει ποτέ να προκριθεί σε 4ο συνεχόμενο τελικό), ύστερα θα ταξιδέψει και στο Μπόρνμουθ και θα κλείσει τη σεζόν στο «Etihad», με Κρίσταλ Πάλας και Άστον Βίλλα.
Στην περίπτωση κατάκτησης του «Domestic Treble» (που είχε πανηγυρίσει άλλες δύο φορές, το ’19 και το ’23) θα έχει αποχαιρετήσει το Μάντσεστερ με 21 τρόπαια σε 10 χρόνια. Διαφορετικά θα τον θυμούνται, έτσι κι αλλιώς το ίδιο με αγάπη και ευγνωμοσύνη για τους 6 τίτλους της Premier League, τα 2 στα 4 Κύπελλα, τα 5 Λιγκ Carabao Καπ, τα 3 Community Shield, το 1 στα 2 Champions League, το Σούπερ Καπ Ευρώπης και το Παγκόσμιο Συλλόγων.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο