Μάντσεστερ Σίτι: "Βόμβα" έριξε το Athletic και ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Όρνσταϊν μιας και αναφέρει ότι ανεξάρτητη επιτροπή έχει κρίνει απόλυτα ένοχους τους Πολίτες για όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, σχετικά με τις 115 οικονομικές παραβάσεις που τη βαραίνουν.
Μάλιστα η ανεξάρτητη αρχή έχει ήδη ενημερώσει τον σύλλογο για την ετυμηγορία της ενοχής, με την αγγλική ομάδα να είναι έτοιμη να κάνει έφεση, αν και ακόμα υπάρχουν πολλά... επεισόδια για να ολοκληρωθεί η υπόθεση.
«Έχει ακόμα αρκετές και σημαντικές διαδικασίες να γίνουν» σχολίασε εκπρόσωπος της Μάντσεστερ Σίτι στο Athletic, με το Μέσο να επισημαίνει ότι δεν υπάρχει ακόμα ουδεμία απόφαση για τις σοβαρές κυρώσεις στην ομάδα, με όλα τα σενάρια να είναι πιθανά.
Οι κυρώσεις κυμαίνονται από επίπληξη και πρόστιμα μέχρι αφαίρεση βαθμών, ακόμη και αποβολή από την Premier League, με οποιαδήποτε αφαίρεση βαθμών θα μπορούσε να εφαρμοστεί όταν εκδοθεί η απόφαση ή αναδρομικά, γεγονός που θα δημιουργούσε ακόμη και το ενδεχόμενο να αφαιρεθούν τίτλοι.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος