Καλύτερη η Σίτι, αν και το ματς ήταν άτονο στο μεγαλύτερο μέρος του. Η Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να πιέσει για να φτιάξει μεγάλες ευκαιρίες και να σκοράρει κι έτσι έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» τον τίτλο, αφού αυτό το παιχνίδι ήταν το πλέον καθοριστικό στην κούρσα των μονομάχων του Μάντσεστερ.

Είναι μια μεγάλη βραδιά για την Σίτι που έδειξε από το πρώτο λεπτό πόσο πολύ ήθελε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Προς το τέλος του αγώνα, μάλιστα, έχασε και τουλάχιστον μια, δυο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Αντίθετα η Μάντσεστερ ήταν ακίνδυνη, ακόμα κι όταν πίεζε στις καθυστερήσεις.

Υπάρχει, μάλιστα, και μια φοβερή σύμπτωση. Το 1968 όταν η Σίτι πήρε τον δεύτερο – και τελευταίο μέχρι σήμερα – τίτλο της ήταν πάλι μια νίκη πίσω από την Γιουνάιτεντ. Και τότε την κέρδισε μέσα στο Όλντ Τράφορντ με 3-1, με συνέπεια να την «πιάσει» στην βαθμολογία. Σα να επαναλαμβάνεται η ιστορία, δηλαδή.

Η αγωνία, πάντως στα τελευταία λεπτά ήταν τρομερή για τους οπαδούς της Σίτι. Ο φακός της κάμερας εστίαζε πάνω τους, αφού μερικοί από την αγωνία τους στις καθυστερήσεις, έκλειναν τα μάτια τους. Τελικά, η Σίτι δεν ισοφαρίστηκε και είναι στο χέρι της να αγκαλιάσει και κανονικά πλέον τον τίτλο! Απόψε έκανε μια από τις σημαντικότερες νίκες της ιστορίας της!