Σίτι και Γιουνάιτεντ. Δύο απ' τις πιο ακριβές ομάδες στην υφήλιο θα κοντράρονταν όχι απλά για το γόητρο στην πόλη αλλά για κάτι πολύ πιο χειροπιαστό και πολύτιμο: τον τίτλο στην Πρέμιερσιπ! Άραξα λοιπόν στον καναπέ, έβαλα και το HD της NOVA και....φύγαμε για τη ντερμπάρα.

Ωωωωωωωωωχ!!!Τι ήταν αυτο αδέλφια μου;;;;;;;;Τι παλτουδιά φάγαμε;;;;;Μιλάμε για ματς που στην καλύτερη ανάγνωσή του ήταν να μασάς και να φτύνεις!! Κακό που πάθαμε και χάσαμε τελικά το βραδυ μας. Δραματικό δίωρο μ' ένα απ τα χειρότερα παιχνίδια που χουμε δει ποτέ στην ιστορία!! Ένα πράγμα σαν πρωτομαγιάτικη εργατική εκδήλωση των παικτών που λες κι ήθελαν ν' απεργήσουν!! Για τέτοια ανυπαρξία μιλάμε.

Θα μου πείτε "κατσε ρε συ που κάνεις τον...θιγμένο ο ίδιος είπες ότι έπαιζαν για το πρωτάθλημα. Τι φωνάζεις τώρα; "Σύμφωνοι, δε λέω όχι, κρίσιμο το ματς γιατί διακυβευόταν ο τίτλος. Αλλά τόσο πολύ πια; Στο κάτω κάτω ο τίτλος έπρεπε να κριθεί με παιχνίδι κι όχι με.....μη παιχνίδι!Έπρεπε να παίξουν δηλαδή οι μάγκες κι όχι να συμπεριφερθούν σαν τζογαδόροι στο καζίνο του Λας Βέγκας ρίχνοντας τα ζάρια και περιμένοντας τις περιστροφές τους...κι όπου κάτσει.Τουλάχιστον ανάμεσα στις δύο ομάδες υπήρχε και μια,η Σίτι,που είχε τη θέληση να πάρει τον αγώνα και εν πάση περιπτώσει έκανε τα βασικά τουλάχιστον στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας.Τους κόκκινους διαβόλους τους....πήρε ο διάβολος.Με πρόσωπα και νοοτροπία της περασμένης δεκαετίας ο μπάρμπα-Σερ Άλεξ επέδειξε ως καλύτερη στιγμή του τον καυγά του με τον Μαντσίνι....Θλίψη....Και για τις ομάδες και για το προϊόν που λέγεται Αγγλικό πρωτάθλημα....

Υ.Γ Πάντως μου κάνει εντύπωση η ευκολία με την οποία οι περισσότεροι προβλέπουν ότι η Σίτι θα περάσει σίγουρα με "διπλό" από την έδρα της Νιουκάστλ. Η ομάδα του Πάρντιου πιστεύω ότι θα αποδεχιτεί "σκληρό καρύδι" και για την Τσέλσι αύριο αλλά και για τους "Σίτιζενς" στη συνέχεια.

Πηγή: pamesports.gr