Facebook Pixel Στον παράδεισο ενός τελικού!
Ποδόσφαιρο
| 2012-05-05 17:00:00

Στον παράδεισο ενός τελικού!

Στον παράδεισο ενός τελικού!

Παραδοσιακά ο Έλληνας φίλαθλος παρακολουθούσε τους τελικούς Κυπέλλου Αγγλίας με μεγάλο ενδιαφέρον. Από την δεκαετία του '70 κιόλας, όταν γίνανε οι πρώτες μεταδόσεις στην ελληνική τηλεόραση.
 

Σε λίγη ώρα (19:15) η γιορτή θα έχει ένα πολύ δυνατό ζευγάρι. Η βαριά φανέλα της Λίβερπουλ από τη μια και η Τσέλσι από την άλλη. Με την ομάδα του Αμπράμοβιτς να πρωταγωνιστεί πια εδώ και περίπου μια δεκαετία, ενώ βρίσκεται ήδη στον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα δούμε πολλά τέρματα στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας; Το over 2,5 γκολ στο ματς Τσέλσι-Λίβερπουλ σε απόδοση 2.05 στην sportingbet

Πολύ ελκυστικό το ζευγάρι και νομίζουμε ότι βρήκαμε …νόημα για το Σάββατο το απόγευμα. Δεν μπορούμε, βέβαια, να γνωρίζουμε αν θα δούμε θέαμα και πολλά γκολ, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως θα γίνει σκληρή μάχη.

Η Λίβερπουλ, αν κι έμεινε για μια ακόμα χρονιά μακριά από το πρωτάθλημα, έχει πάρει ήδη μια κούπα φέτος και πάει για δεύτερη. Η Τσέλσι φλερτάρει και με το Τσάμπιονς Λιγκ.

Περιμένουμε, λοιπόν! Περιμένουμε να δούμε το ματς, για το οποίο παραδοσιακά ο Άγγλος φίλαθλος γεμίζει το γήπεδο κι ανυπομονεί, αφού το θεωρεί, τρόπος του λέγειν, "ιερό".

Για κάθε Άγγλο ποδοσφαιρόφιλο ο τελικός Κυπέλλου σημαίνει πολλά. Κι έτσι μπορούμε κι εμείς να απολαύσουμε την ατμόσφαιρα που δημιουργείται πάντα στους τελικούς Αγγλίας, ανεξαρτήτως ποιοι παίζουν αντίπαλοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags