- Η συμφωνία της Γιουβέντους με τα εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα άρχισε πριν τρία χρόνια και τώρα είναι πιο... ισχυρή από ποτέ. Ικανοποιημένες και οι δύο πλευρές δηλαδή.

«Ναι, απόλυτα ικανοποιημένοι. Υπάρχει αρμονία, ξέρουμε τι θέλουμε και οι δύο πλευρές, υπάρχουν τα σχολεία εδώ στα οποία δίνουμε μεγάλη σημασία, οι εγκαταστάσεις είναι υπέροχες, υπάρχει ησυχία καθώς είναι σε κατάλληλο σημείο. Οι γονείς μπορούν να έρχονται και να παρακολουθούν τη δουλειά που κάνουμε απολαμβάνοντας τον καφέ τους, όλα είναι μια χαρά και γι' αυτό η συνεργασία της Γιουβέντους με τα εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα είναι πιο ισχυρή από ποτέ.

Θέλω να τονίσω ότι είναι μια πολύ σημαντική συνεργασία καθώς η Γιουβέντους δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο αλλά είναι συνολικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Το να συνεργαζόμαστε με ένα τόσο σημαντικό σχολείο είναι η κατάλληλη βάση για εμάς ώστε να καταφέρουμε να προσφέρουμε στα παιδιά ακριβώς αυτό που θέλουμε. Ποδόσφαιρο αλλά και σωστές αξίες για τη ζωή τους. Θα το χαρακτηρίσω stile Juventus, αυτή η περίφημη φράση, για να γίνω πιο κατανοητός. Υπάρχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία στη Γιούβε και αυτό θέλουμε να διδάξουμε.

Οταν αρχίσαμε, πριν τρία χρόνια, θέσαμε κάποιους στόχους και δουλεύοντας μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στο να πετύχουμε αυτούς τους στόχους. Ξεκινήσαμε πριν τρία χρόνια με 60 παιδιά και αυτή τη στιγμή είμαστε μία από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της Γιουβέντους με 200 παιδιά τα οποία εκτιμούν αυτό που κάνουμε για αυτά ξεκινώντας από το τεχνικό κομμάτι και συνεχίζοντας με μαθήματα για το μάνατζμεντ, την οργάνωση, την επικοινωνία, ένα πλήρες πακέτο. Μεγαλώνουμε χρόνο με το χρόνο».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr