Facebook Pixel Ταύρος εν υαλοπωλείω ο Σισέ
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-08 09:52:00

Ταύρος εν υαλοπωλείω ο Σισέ

Ταύρος εν υαλοπωλείω ο Σισέ

Το παιχνίδι δεν είχε ξεκινήσει. Οι δυο ενδεκάδες είχαν παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο. Τα μάτια του Τζιμπρίλ Σισέ γυάλιζαν. Ο Γάλλος είναι σταρ, είναι εγωιστής και ξέρει ότι για να μπορέσει να σταθεί στη Λάτσιο και στο Καμπιονάτο πρέπει πρώτα απ' όλα να τα βάλει με τους εσωτερικούς «αντιπάλους».

Ο Ρόκι είναι το «τοτέμ» της επίθεσης, ενώ μαζί με τον Γάλλο ήρθε κατά τη διάρκεια των μεταγραφών ο Μίροσλαβ Κλόζε. Ο Σισέ λοιπόν προσπάθησε στο παιχνίδι να κάνει τα πάντα, έστω και από το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, όπου και τον είχε ρίξει ο Ρέχα, αφού στην κορυφή ο Ρόκι δεν ξεκουνάει.

Ο Σισέ λοιπόν ήθελε να παίρνει την μπάλα από το κέντρο, να φτάνει έξω από τη μεγάλη περιοχή και να σουτάρει. Ήθελε να βάλει γκολ, ο κόσμος να χαλάσει. Ατομική προσπάθεια με κούρσα 25 μέτρων με την μπάλα έκανε. Κίνηση μέσα στην περιοχή για να πάρει την μπάλα και να σουτάρει έκανε. Σουτ έξω από την περιοχή έκανε.

Μέχρι που στραβοκοίταξε τον Ρόκι που δεν του έδωσε πάσα. Στο κόρνερ σηκώθηκε μόνος του και δεν σκόραρε, αλλά ξαλάφρωσε. Οταν ο Ρόκι κέρδισε το πέναλτι, πήγε να το εκτελέσει. Ηθελε να ξανασκοράρει και να ξανασκοράρει και να ξανασκοράρει. Από τη μανία του έστειλε την μπάλα στη Ρώμη. Και κάπου εκεί «ξεθύμανε», σαν να κατάλαβε ότι πρέπει να χαλαρώσει.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags