Facebook Pixel Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Καβάλα...
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-23 18:46:00

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Καβάλα...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Καβάλα...

Καλοκαίρι είναι μπορούμε να τα διαβάσουμε όλα. Αλλά και ότι ο Ζάρατε θα έρθει δανεικός στον Ολυμπιακό; Σαν να λέμε πως η Καβάλα παίρνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο...

Το καλοκαίρι συνηθίζεται να είναι η περίοδος που... έρχονται στην Ελλάδα δεκάδες παικταράδες. Στα λόγια βέβαια και στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, γιατί στην πραγματικότητα το πολύ πολύ να πάνε στη Μύκονο για διακοπές. Τόσα χρόνια έχουμε διαβάσει πολλά και έχουμε αντοχές, όμως σήμερα είδαμε κάτι που... μας έβγαλε το μάτι.

Αναφερόμαστε στο θέμα της sportday, η οποία στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφέρει πως μέσα στους στόχους των “ερυθρολεύκων” για την επίθεση είναι και ο Ζάρατε, ο οποίος μπορεί να έρθει στο Λιμάνι δανεικός. Είδηση αντίστοιχη με το “Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάει στην Καβάλα”.

Είναι γνωστό πως η Λάτσιο δεν τον υπολογίζει και θέλει να τον δώσει δανεικό, όχι όμως να τον χαρίσει. Πριν από λίγο σε ρεπορτάζ του
calciomercato διαβάσαμε πως για τον Ζάρατε ενδιαφέρεται η Ίντερ, η οποία θέλει να αποκτήσει τον παίκτη με οψιόν αγοράς 18 εκατομμυρίων ευρώ!

Είναι ποτέ δυνατόν να δούμε παίκτη τέτοια αξίας στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags