Facebook Pixel "Πατάτα" με Φορλάν!
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-04 09:46:00

"Πατάτα" με Φορλάν!

"Πατάτα" με Φορλάν!

Την πάτησαν χοντρά με τον Ντιέγκο Φορλάν στην Ίντερ! Ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν έχει δικαίωμα να αγωνισθεί στους ομίλους του Champions League, κάτι που δεν γνώριζαν οι "νερατζούρι" και ανακάλυψαν... χθες.

Οι Ιταλοί δήλωσαν κανονικά στους 25 ποδοσφαιριστές που θα... κουνήσουν το «σεντόνι» τον Φορλάν. Όμως, δεν υπολόγισαν πως ο έμπειρος άσος είχε αγωνισθεί με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης στους αγώνες με τη νορβηγική ομάδα Στρόμσγκοντσετ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (28 Ιουλίου και 4 Αυγούστου).

Σύμφωνα με το καταστατικό της UEFA, ο Φορλάν δεν μπορεί να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League, καθώς η πρώην του ομάδα προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Europa League. Αυτό φυσικά θα έπρεπε να το γνωρίζουν στην Ίντερ πριν κάνουν τις διαπραγματεύσεις με τους "ροχιμπλάνκος".

«Ο επιθετικός δεν μπορεί να συμμετάσχει στην πρώτη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ 2011-12, καθώς με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης αγωνίστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη νορβηγική ομάδα Στρόμσγκοντσετ, 28 Ιουλίου και 4 Αυγούστου, και η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε στη συνέχεια την πρόκρισή της στη φάση των ομίλων αποκλείοντας στα πλέι οφ (18 και 25 Αυγούστου) την πορτογαλική Βιτόρια Γκιμαράες, παιχνίδια στα οποία ο Φορλάν δεν χρησιμοποιήθηκε, καθώς ήταν σε διαπραγμάτευση με την Ιντερ», ανέφερε χαρακτηριστικά το κείμενο στην ιστοσελίδα των Κυπελλούχων Ιταλίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags