Serie A: Η Γιουβέντους σκούπισε άνετα την Φροζινόνε με το τυπικό 3-0, ανέβασε την διαφορά στο +14 και πλέον στρέφει την προσοχή της στο πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Ντιμπάλα με ένα εκπληκτικό βολέ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ από νωρίς, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Μπονούτσι μετά από φάση διαρκείας έκανε με κοντινή προβολή σε κενή εστία το 2-0.
Από εκεί και μετά το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο αν θα σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άγγιξε το 3-0 σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο μέρος (25’, 38’), όμως χρειάστηκε να περιμένει ως το 63ο για να βρει το 19ο του γκολ φέτος (έχει και 8 ασίστ) και να κάνει το τελικό 3-0, σε ένα πολύ εύκολο βράδυ για τους «μπιανκονέρι» που έχουν στο τσεπάκι τους και τον φετινό τίτλο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο