Facebook Pixel Τι είχανε τι "χ"άσανε...
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-16 15:56:00

Τι είχανε τι "χ"άσανε...

Τι είχανε τι "χ"άσανε...

Κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού έμεινε η Τσεζένα, αφού παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Φιορεντίνα στο «Ντίνο Μανούτσι» φθάνοντας τους δύο βαθμούς, ενώ οι «βιόλα» πήγαν στους οκτώ βαθμούς.

Πολύ καλό το πρώτο μέρος με γρήγορο ρυθμό, ωστόσο έλειψε το γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη φάση με τον Γκουάνα στο 30' να νικιέται σε τετ α τετ από τον Μπόρουτς, ενώ και η Φιορεντίνα απείλησε στο 37' με τον Σίλβα να σουτάρει άστοχα από την μικρή περιοχή μετά από πάσα του Τσέρτσι.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε και η Τσεζένα «άγγιξε» το 1-0 στο 49' όταν ο Γκεζάλ πάσαρε στον Τσεκαρέλι ο οποίος σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 56' η Φιορεντίνα απάντησε με τον Γκαμπερίνι να πιάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Σίλβα και τον Αντονιόλι να διώχνει σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 62' με τον Καντρέβα να αστοχεί σε φάουλ από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 69' «φλέρταραν» με το γκολ όταν ο Μούτου βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπόρουτς αλλά το πλασέ του έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι των φιλοξενουμένων. Η Τσεζένα έμεινε με δέκα παίκτες στο 74', αφού ο Μούτου στην επιστροφή του αποβλήθηκε για φάουλ στον Κασάνι. Η Φιορεντίνα είχε διπλή ευκαιρία να πάρει την νίκη στο 89' όταν ο Μπεχράμι βρήκε τον Τσέρτσι που σούταρε με τον Αντονιόλι να αποκρούει ασταθώς, ενώ στην επαναφορά ο Γιόβετιτς πλάσαρε πάνω στον Αντονιόλι και το 0-0 παρέμεινε.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags