Facebook Pixel Ανατροπή με... μαγκιά και νίκη στο 93'! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-16 23:48:00

Ανατροπή με... μαγκιά και νίκη στο 93'! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανατροπή με... μαγκιά και νίκη στο 93'! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λάτσιο ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με την Ρόμα, καθώς επικράτησε 2-1, αν και βρέθηκε να χάνει 0-1 στο 5'! Τα γκολ των νικητών σημείωσαν με πέναλτι ο Ερνάνες στο 51' και ο Κλόζε στο 93' με σουτ μέσα από την περιοχή. Καλή η παρουσία του Σισέ, είχε τρομερό δοκάρι στο 82'.

Η Ρόμα ξεκίνησε ιδανικά στο παιχνίδι και μόλις στο πέμπτο λεπτό... έπιασε στον ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων και άνοιξε το σκορ. Μετά από προσπάθεια του Χοσέ Ανχελ από αριστερά, ο Πιάνιτς έβγαλε ωραία πάσα στον Οσβάλντο και αυτός με ωραίο αριστερό πλασέ νίκησε τον Μαρκέτι για το 1-0. Το γρήγορο γκολ βοήθησε τους Ρωμαίους να κυριαρχήσουν στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ η Λάτσιο «επέστρεψε» στο 11', με μία φάση που ξεκίνησε από τον Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός μπήκε στην περιοχή, προσποιήθηκε ότι θα σουτάρει, έδωσε στον Ερνάνες, εκείνος στον Κλόζε, όμως το σουτ του Γερμανού πέρασε άουτ. Στα επόμενα λεπτά είδαμε ένα μοιρασμένο ντέρμπι, με τους Ρωμαίους να χάνουν μία τεράστια ευκαιρία για το 2-0 και πάλι με τον Οσβάλντο στο 27'. Μετά σέντρα του Ανχελ και αφού πρώτα ο Πιάνιτς με τον Μπόγιαν... έκρυψαν τη μπάλα, ο Ιταλός δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενό τέρμα!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γρήγορο γκολ, όπως και το πρώτο, μόνο που τώρα είχαμε και αποβολή. Ο Μπρόκι μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή και λίγο πριν σουτάρει, ανατράπηκε από τον Κίερ, με τον διαιτητή να δίνει κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Ρόμα και πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ερνάνες, ο οποίος στο 51' σημάδεψε σωστά και έκανε το 1-1. Το γκολ αυτό ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία των γηπεδούχων, οι οποίοι για περίπου 20 λεπτά μετά... σφυροκοπούσαν την άμυνα της Ρόμα. Μάλιστα, είχαν και δύο δοκάρια. Το πρώτο στο 70' με τον Κλόζε και το δεύτερο με τον Σισέ στο 82'. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού λίγο έλειψε να πετύχει ένα φοβερό γκολ, καθώς με δεξί βολέ από πλάγια, τράνταξε το δεξί δοκάρι του Στεκέλενμπουργκ, που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα! Ο χρόνος πέρναγε και παρά την πίεση της Λάτσιο, όλα έδειχναν πως το 1-1 θα έμενε μέχρι το τέλος. Ωστόσο, στο 93' μετά από ωραία σκαφτή μπαλιά του Ματουζάλεμ ο Κλόζε δέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1 και χάρισε μία τεράστια νίκη στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι πανηγύριζαν τουλάχιστον τρία λεπτά το τέρμα του Γερμανού, ενώ μετά το τέλος του ματς έγινε... χαμός!

Λάτσιο (Εντι Ρέγια): Μαρκέτι, Κονκό, Μπιάβα, Ντίας, Ραντού (46' Λούλιτς), Γκονζάλες (60' Μάουρι), Λεντέσμα, Μπρόκι (76' Ματουζάλεμ), Ερνάνες, Σισέ, Κλόζε.

Ρόμα (Λουίς Ενρίκε): Στεκέλενμπουργκ, Ρόζι (37' Κασέτι), Χάιντσε, Κίερ, Ανχελ, Γκάγκο, Ντε Ρόσι, Περότα (53' Μπουρδίσο), Πιάνιτς, Μπόγιαν (74' Πισάρο), Οσβάλντο.

 

 

 



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags