Facebook Pixel Ιταλία: Προσέχουν για να... έχουν στην Ιταλία - Αυτή είναι η απόφαση για όσους θέλουν νέα... ESL
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-26 17:21:00

Προσέχουν για να... έχουν στην Ιταλία - Αυτή είναι η απόφαση για όσους θέλουν νέα... ESL

Sportdog Team
Προσέχουν για να... έχουν στην Ιταλία - Αυτή είναι η απόφαση για όσους θέλουν νέα... ESL

Μπορεί η European Super League να αποτελεί και επίσημα παρελθόν για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τουλάχιστον προς το παρόν, όμως φαίνεται ότι οι εγχώριες ομοσπονδίες των χωρών αρχίζουν και παίρνουν αποφάσεις για πολύ βαριές ποινές, ώστε να μην δουν ομάδες των πρωταθλημάτων τους ξανά σε μια τέτοια μελλοντική κίνηση

Ιταλία: Τα δικά της μέτρα για μελλοντικές... European Super League παίρνει η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τα ρεπορτάζ, ο πρόεδρος, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, κατάφερε και πέρασε κανονισμό που θα θα μπορεί να αποβάλει απο το πρωτάθλημα για οποιαδήποτε ομάδα δηλώσει συμμετοχή σε κάποια άλλη νέα κλειστή Λίγκα.

"Για αυτούς που σχεδιάζουν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε διοργάνωση εκτός αυτών της UEFA και της FIFA χάνουν την εμπιστοσύνη μας και αποβάλλονται από το πρωτάθλημα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκραβίνα.

Αυτές οι κινήσεις στην Ιταλία γίνονται μιας και πολλές είναι οι ομάδες που ζητούν ποινές για την Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν που συμμετείχαν στην European Super League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags