Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κίνδυνος για Ολυμπιακό ο "εκλεκτός" του Καρεμπέ - Πέντε εκατομμύρια η Μίλαν - Γιατί έριξε... άκυρο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-20 18:55:00

Κίνδυνος για Ολυμπιακό ο "εκλεκτός" του Καρεμπέ - Πέντε εκατομμύρια η Μίλαν - Γιατί έριξε... άκυρο!

BoxtoBox
Κίνδυνος για Ολυμπιακό ο "εκλεκτός" του Καρεμπέ - Πέντε εκατομμύρια η Μίλαν - Γιατί έριξε... άκυρο!

Η ταλεντάρα που άρεσε στον Γάλλο και ο λόγος που απέρριψε την προσφορά των Πειραιωτών. Ποιος είναι ο παίκτης που ήθελαν στο Λιμάνι το καλοκαίρι, αλλά τώρα θα τον αντιμετωπισουν ως αντίπαλο στο ματς της Πέμπτης με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Europa League.

Γιενς Πέτερ Χάουγκε. Τον ξέρετε τον κύριο; Είναι 22χρονος Νορβηγός τον οποίο τον Οκτώβριο του 2020 η Μίλαν απέκτησε 5 εκατ.ευρώ από τη Μπόντο Γκλιμτ. Ωστόσο δεν... έδεσε στο Μιλάνο και από τις 10 Αυγούστου ο Χάουγκε είναι δανεικός στην Αϊντραχτ και θα τον βρει απέναντί του ο Ολυμπιακός.

Θα τον βρει είπα; Γράψτε λάθος. Μένει να δούμε αν θα αγωνιστεί γιατί παρότι συνήθως είναι βασικός στα ματς της Μπουντεσλίγκα, στο Europa League ως τώρα αποτελεί παγκίτη. Έπαιξε λίγο ως αλλαγή στην πρεμιέρα κόντρα στη Φενέρ και καθόλου κόντρα στην Αντβέρπ. Θα γίνει η... έκπληξη και θα αγωνιστεί; Για να δούμε.

Τι με έπιασε και σας γράφω τώρα για τον Νορβηγό μεσοεπιθετικό; Επειδή ήταν στη λίστα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι για την ενίσχυση στα εξτρέμ. Στη πραγματικότητα ο Κριστιάν Καρεμπέ ήταν εκείνος που είχε κάνει μια διερευνητική επαφή προθέσεων προς την πλευρά του παίκτη που είχε πληροφορηθεί ότι δεν υπολογίζεται και πως θα πρέπει να βρει ομάδα.

Αν δεν κάνω λάθος ο Χάουγκε δεν είχε «πρόβλημα» με τον Ολυμπιακό, με την ιδέα της Ελλάδας είχε. Του φαινόταν... λίγο, μετά τη Μίλαν και το Καμπιονάτο να έρθει στην... Ψωροκώσταινα (δεν τον αδικώ...) και πήγε στη Μπουντεσλίγκα. Ο 22χρονος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ αλλά στην Αϊντραχτ χρησιμοποιείται και ως 10άρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έτσι να παίξει ο Μαρτίνς με Άιντραχτ - Θα μπει με την μπάλα στα δίχτυα... - Γιατί έδιωξαν Τσούμπερ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags