Η Γιουβέντους έφτασε πολύ κοντά σε νέο αποτυχημένο αποτέλεσμα, όμως με γκολ στο 91’ λύγισε την Φιορεντίνα των 10 παικτών και πήρε ανάσα (1-0).

Επιτέλους νίκη είπαν οι Bianconeri, οι οποίοι βρέθηκαν κοντά σε ακόμα μια γκέλα, όμως με γκολ του Κουαδράδο στο φινάλε νίκησαν την Φιορεντίνα, την έπιασαν στη βαθμολογία της Serie A και μείωσαν στον πόντο την απόσταση από την 4άδα. Οπως και στα περισσότερα ματς, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δυσκολεύοταν να φτιάξει φάσεις και τις περισσότερες στο πρώτο μέρος τις είχαν οι Viola. Στη σημαντικότερη από αυτές, στο 33’ ο Οντριοθόλα έκανε καταπληκτική προσπάθεια από δεξιά και γύρισε στον Σαπονάρα, όμως το βολέ του τελευταίου έφυγε ψηλά.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με ευκαιρία του Μοράτα στο 50’ και στο 73’ απέκτησαν πλεονέκτημα αφού ο Μιλένκοβιτς είδε δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με δέκα. Μόλις τρία λεπτά μετά η Γιούβε βρέθηκε εκατοστά κοντά στο γκολ αλλά το τρομερό βολέ του Κιέζα «έσπασε» το οριζόντιο δοκάρι. Τελικά, οι Τορινέζοι λυτρώθηκαν στο 91’ όταν ο Κουαδράδο έγινε η χρυσή αλλαγή καθώς έκανε ντρίμπλα και σουτ στην κλειστή γωνία του Τερατσιάνο διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

ΠΗΓΗ: sdna.gr