Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πανηγυρίζει" ο Ολυμπιακός - "Σκάνε" σούπερ νέα στο Λιμάνι - Αποκάλυψη Νικολακόπουλου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-08 00:05:00

"Πανηγυρίζει" ο Ολυμπιακός - "Σκάνε" σούπερ νέα στο Λιμάνι - Αποκάλυψη Νικολακόπουλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Πανηγυρίζει" ο Ολυμπιακός - "Σκάνε" σούπερ νέα στο Λιμάνι - Αποκάλυψη Νικολακόπουλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη... βόμβα από τον έμπειρο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού που μίλησε το βράδυ της Δευτέρας (7/2) στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μεταφέροντας μια είδηση που σίγουρα έκανε τους Ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν.

Ολυμπιακός: Τον αγώνα με την Αταλάντα είχε σε πρώτο πλάνο ο Κώστας Νικολακόπουλος στα όσα είπε το βράδυ της Δευτέρας (7/2) στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 λέγοντας πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έρχεται από την Ιταλία ο τραυματισμός του Ντουβάν Ζαπάτα της Αταλάντα είναι σοβαρός προσθέτοντας πως εάν στις εξετάσεις της Τρίτης (8/2) που θα κάνει, επιβεβαιωθεί η αίσθηση  που υπάρχει ο Κολομβιανός θα χάσει και τα δύο ματς της με τον Ολυμπιακό για το Europa League.

Παράλληλα ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε πως έχει την αίσθηση πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και θα προχωρήσει σε ένα σχήμα ε παίκτες που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και με αναπληρωματικούς ακόμη και με νέα παιδιά από τις ακαδημίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags