Facebook Pixel Φιορεντίνα - Αταλάντα: Έχασε και από Φιορεντίνα η Αταλάντα - Έχει να κερδίσει πέντε σερί ματς - Μπορεί ο Ολυμπιακός! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-20 15:50:00

Έχασε και από Φιορεντίνα η Αταλάντα - Έχει να κερδίσει πέντε σερί ματς - Μπορεί ο Ολυμπιακός! (Vid)

Sportdog Team
Έχασε και από Φιορεντίνα η Αταλάντα - Έχει να κερδίσει πέντε σερί ματς - Μπορεί ο Ολυμπιακός! (Vid)

Η Αταλάντα γνώρισε οδυνηρή ήττα στη Φλωρεντία από την τοπική Φιορεντίνα με 1-0, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie A. 

Φιορεντίνα - Αταλάντα: Οι «μπεργκαμάσκι», λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά για τα πλέι οφ του Europa League, είχαν μέτρια απόδοση και οι «βιόλα» πήραν τη νίκη με το γκολ του Κριστόφ Πιάτεκ, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για να καλύψει το κενό του Ντούσαν Βλάχοβιτς, στο 56ο λεπτό. 

Η ήττα αυτή αφήνει πίσω την ομάδα από το Μπέργκαμο στη «μάχη» για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης και της συμμετοχής της στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα του Τζιανμπέρο Γκασπερίνι αγωνίστηκε με τους: Μούσο, Ντζιμσίτι (58' Πάσαλιτς), Ντεμιράλ, Τολόι (76' Σκαλβίνι), Ζαπακόστα (59' Πετζέλα), Φρόιλερ (58' Πεσίνα), Ντε Ρουν, Χάτεμπορ, Κουπμάινερς, Μαλινόφσκι, Μποκά (82' Μιχάιλα). Συνοπτικά τ' αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags