Το ημίχρονο στο "Σαν Σίρο"βγήκε 0-0 και το δεύτερο άρχισε με την Μίλαν να είναι πάντα μπροστά και τη Σιένα στην άμυνα. Οι Ροσονέρι προσπαθούσαν να βρουν τη λύση και αυτή τελικά δόθηκε από τον Νοτσερίνο στο 54'. Εκτέλεση κόρνερ, ο Ρομπίνιο γύρισε για τον Ιταλό μέσο κι αυτός με σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-0!

Η Σιένα ήταν αναγκασμένη να βγει στην επίθεση, η Μίλαν είχε πλέον περισσότερους χώρους και στο 63' κέρδισε πέναλτι σε μια αντεπίθεση, όταν ο Μπόατενγκ βγήκε τετ α τετ με τον Μπρκιτς και έπεσε στο έδαφος. Ο τερματοφύλακας της Σιένα είχε μαζέψει τα χέρια και δε βρήκε τον Γκανέζο με αυτά, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν αλλά το αποτέλεσμα ήταν ότι για δεύτερη σερί εβδομάδα ο Ιμπραΐμοβιτς μετέτρεψε σε γκολ ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, γράφοντας το 2-0.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, Φιορεντίνα και Αταλάντα έμειναν στο 2-2, σε ένα ματς με εντυπωσιακή εναλλαγή του σκορ και τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Το σκορ άνοιξε ο Τζιλαρντίνο στο 9' και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το 81' όταν ο Μασιέλο ισοφάρισε σε 1-1. Στο 86' ο Ντένις έβαλε μπροστά την Αταλάντα, όμως δύο λεπτά αργότερα, ο Γιόβετιτς έσωσε την παρτίδα για τους γηπεδούχους.