Στο "Ολίμπικο" η Ουντινέζε κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο27ο λεπτό. οι «ζέβρες έπιασαν στον ύπνο την άμυνα της Λάτσιο, καθώς ο Πασκουάλε έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Φλόρο Φλόρες με κεφαλιά ψαράκι, έκανε το 1-0.

Η Λάτσιο προσπάθησε να απαντήσει και τα κατάφερε στο 44ο λεπτό. Ο Λούλιτς βρήκε χώρο στο ύψος της περιοχής, έστρωσε τη μπάλα στο δεξιά και με συρτό σουτ, νίκησε τον Χαντάνοβιτς.

Οι «λατσιάλι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 51ο λεπτό κατάφεραν να γυρίσουν το ματς. Ο Ρόκι έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα και ο Κλόζε με μονοκόμματο σουτ, νίκησε τον Χαντάνοβιτς.

Ο Σλοβένος γκολκίπερ της Ουντινέζε κράτησε μέσα στο ματς την ομάδα του στο 66', καθώς πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Ερνάνες και έτσι ο Πίντζι στο 74' έφερε το ματς στα ίσια με σουτ από τα δεξιά.

Μετά από ένα καταπληκτικό ματς, η Ρόμα πήρε τεράστιο διπλό μέσα στην έδρα της Νάπολι με 3-1 και ανέβηκε στη βαθμολογία.

Η Ρόμα «πάγωσε» το Σαν Πάολο μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Λαμέλα έκανε πανέμορφη ενέργεια από αριστερά, έκοψε τη μπάλα προς τη μικρή περιοχή, ο Αρόνικα βρήκε ελάχιστα τη μπάλα και ο Ντε Σάνκτις έκανε τραγικό υπολογισμό κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του.

Η Νάπολι έχανε τα άχαστα και η Ρόμα έκανε το 2-0 από το πουθενά στο 60'. Μετά από αράουτ ο Τότι πήρε τη μπάλα, έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και σαν σε προπόνηση ο Οσβάλντο πλάσαρε από κοντά.

Η Νάπολι μείωσε με τον Μάρεκ Χάμσικ στο 82ο λεπτό, μετά από προσπάθεια και πάσα του Ζουνίγκα. Η Νάπολι πέτυχε κι άλλο γκολ στο 90' με τον Πάντεφ αλλά κι αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Σιμπλίσιο στο 90ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να αλλάζει πορεία και στο πόδι του Καναβάρο.