Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έρχονται Γάλλοι και Ιταλοί για κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - Τον θέλουν τεράστιες ομάδες
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-18 19:55:00

Έρχονται Γάλλοι και Ιταλοί για κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - Τον θέλουν τεράστιες ομάδες

Sportdog Team
Έρχονται Γάλλοι και Ιταλοί για κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - Τον θέλουν τεράστιες ομάδες

Αυξάνονται οι μνηστήες για παίκτη που... δεν βγαίνει από την ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς! Οι φήμες για το "γκελ" που κάνει στο εξωτερικό και ποιες είναι οι νέες ομάδες που τον θέλουν.

Ολυμπιακός: Αυξάνονται οι ομάδες που εκφράζουν ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά!

Ο Μαντί Καμαρά εδώ και αρκετό καιρό ψάχνεται για να πάρει μεταγραφή, ωστόσο προς ώρας παραμένει κάτοικος Πειραιά. Ο βασικός χαφ του Ολυμπιακού στην παρούσα φάση εξετάζεται από τις Μαρσέιγ και Λάτσιο!

Μάλιστα η γαλλική ομάδα επιμένει σε... αυτό το επίθετο, αφού ψάχνεται για τον Μάντι Καμαρά, προκειμένου να καλύψει το κενό του Μπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος υπέγραψε στην Άστον Βίλα, και ο μέσος του Ολυμπιακού σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της. Κατά πόσο οι άνθρωποι της ομάδας της Μασσαλίας θα κινηθούν επίσημα υποβάλλοντας προσφορά στους Ερυθρόλευκους είναι κάτι που θα φανεί το προσεχές διάστημα.

Το ίδιο ισχύει και για την Κρίσταλ Πάλας, που φέρεται να έχει στα ραντάρ της τον κεντρικό χαφ των Ερυθρολεύκων. Τι γίνεται με την Λάτσιο Οι Ιταλοί συνεχίζουν να εμπλέκουν τον Μαντί (όπως και τον Σισέ) με τη Μόντσα λόγω Μοντέστο, αλλά το ενδιαφέρον της Λάτσιο είναι υπαρκτό και μπορεί να προχωρήσει. Με τον Μαντί να απασχολεί πάντα και γαλλικές ομάδες, όπως τη Λιλ και άλλες, αλλά ούτε από εκεί υπάρχει κάτι ουσιώδες έως τώρα.

Κοινώς, θα πρέπει να περιμένουμε έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, διότι εάν δεν γίνει κάτι νωρίτερα, είναι βέβαιο ότι το όνομά του θα συνεχίσει να εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με… βοήθεια Ολυμπιακού προκρίνεται ο ΠΑΟ - Αστέρια εκατομμυρίων η Σλάβια - Τεσσάρα σε ΠΑΟΚ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags