Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Χαμός με πασίγνωστο πρόεδρο! Απίστευτη επίθεση στους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-03 19:41:00

Χαμός με πασίγνωστο πρόεδρο! Απίστευτη επίθεση στους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός με πασίγνωστο πρόεδρο! Απίστευτη επίθεση στους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες που έγιναν γνωστές οι δηλώσεις προέδρου συλλόγου του εξωτερικού που τόνισε πως μόνη περίπτωση για να αποκτήσει η ομάδα του Αφρικανούς ποδοσφαιριστές είναι να συμφωνήσουν πως δεν θα αγωνιστούν στο Κόπα Άφρικα.

Αουρέλιο ντε Λαουρέντις: Πανικός έχει προκληθεί στην Ιταλία τις τελευταίες ώρες μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Νάπολι που τόνισε ότι η ομάδα δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση Αφρικανών, εκτός κι αν συμφωνήσουν να μην συμμετάσχουν με τη χώρα τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

"Έχω ενημερώσει, τους είπα: "παλικάρια, μη μου ξαναμιλήσετε για Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, εκτός κι αν υπογράψουν ότι δεν θα βρίσκονται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Τους αγαπώ, αλλά δεν τους έχουμε ποτέ διαθέσιμους όταν είναι είτε το Κόπα Άφρικα είτε τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής. Είμαστε οι ηλίθιοι που τους πληρώνουμε και παίζουν με όλους τους άλλους σε κάθε μέρος του κόσμου", είπε ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις κατά τη διάρκεια του Smart Talk στο Wall Street Italia.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags