Facebook Pixel Serie A: Μεγάλο διπλό με ανατροπή της Ρόμα στην Βερόνα - Επέστρεψαν στις νίκες οι Τζιαλορόσι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-31 22:00:00

Μεγάλο διπλό με ανατροπή της Ρόμα στην Βερόνα - Επέστρεψαν στις νίκες οι Τζιαλορόσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλο διπλό με ανατροπή της Ρόμα στην Βερόνα - Επέστρεψαν στις νίκες οι Τζιαλορόσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ σημαντική νίκη, με δύο γκολ μετά το 80', πέτυχαν οι Ροσονέρι απέναντι στην Βερόνα στο «Μπεντεγκόντι» αποτέλεσμα που τους ανεβάζει ξανά στην 4η θέση της βαθμολογίας παραμένοντας σε τροχίά Champions League.

Serie A: Μπορεί να αγχώθηκε η Ρόμα όμως τελικά κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και να πάρει τη νίκη με 1-3 στην έδρα της Βερόνα, πετυχαίνοντας δύο τέρματα μετά το 80', ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, μειώνοντας τη διαφορά από την πρώτη Νάπολι στους 7 βαθμούς, με τους γηπεδούχους να μένουν προτελευταίοι.

Η Βερόνα ήταν αυτή που βρήκε πρώτη δίχτυα στο  27’ με τον Νταβίντοβιτς, ωστόσο ο ίδιος παίκτης μετά από εννιά λεπτά αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με ποδοσφαιριστή λιγότερο, με τους Ρωμαίους να το εκμεταλλεύονται και να ισοφαρίζουν αρχικά με τον Τζιανόλο πριν το ημίχρονο, μετά από κλέψιμο του Μαντί Καμαρά.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της Ρόμα που πίεζε τους γηπεδούχους και μπορεί να άργησε αλλά η... λύτρωση ήρθε το 88’ με τον Βολπάτο να υπογράφει την ανατροπή, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ελ Σαράουι (90’+2’) έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-1.

Δείτε τα γκολ από τον αγώνα της Serie A

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags