Facebook Pixel Serie A: Απίστευτη ματσάρα χωρίς νικητή στο Γιούβε - Αταλάντα - "Αθόρυβη" άνοδος της Ρόμα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-23 00:06:00

Απίστευτη ματσάρα χωρίς νικητή στο Γιούβε - Αταλάντα - "Αθόρυβη" άνοδος της Ρόμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη ματσάρα χωρίς νικητή στο Γιούβε - Αταλάντα - "Αθόρυβη" άνοδος της Ρόμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανο παιχνίδι έγινε στο Τορίνο ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Αταλάντα, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ, θέαμα και συγκινήσεις και στο τέλος να μοιράζονται από ένα βαθμό, ύστερα από το απολαυστικό 3-3 που διαμορφώθηκε μέσα από συνεχείς ανατροπές.

Serie A: Απίθανο παιχνίδι έγινε στο Τορίνο ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Αταλάντα, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ, θέαμα και συγκινήσεις και στο τέλος να μοιράζονται από ένα βαθμό, ύστερα από το απολαυστικό 3-3 που διαμορφώθηκε μέσα από συνεχείς ανατροπές.

Οι «Μπεργκαμάσκι» προηγήθηκαν με τον Λούκμαν, οι «Μπιανκονέρι» ανέτρεψαν την κατάσταση με Ντι Μαρία και Μίλικ, αλλά η ομάδα του Γκασπερίνι αντεπιτέθηκε και με δύο γκολ, από Μέλε και Λούκμαν, πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ, για να διαμορφώσει ο Ντανίλο το τελικό σκορ.

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κι ένα δεύτερο στις αρχές του δεύτερου, η Ρόμα πέρασε με 2-0 από το «Αλμπέρτο Πίκο» απέναντι στη Σπέτσια, έφτασε στους 37 βαθμούς κι έπιασε την Ίντερ στην τρίτη θέση, αλλά με παιχνίδι περισσότερο.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έχει σκαρφαλώσει αθόρυβα στις πρώτες θέσεις κι ελπίζει να επωφεληθεί από τα αποτελέσματα των δύο ομάδων της Λομβαρδίας με τις οποίες μάχεται για τη δεύτερη θέση, με την Ίντερ να φιλοξενεί αύριο (23/1) την Έμπολι και τη Μίλαν να δοκιμάζεται την Τρίτη (24/1) στο «Ολίμπικο» απέναντι στη Λάτσιο.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags