Facebook Pixel Serie A: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Λάτσιο - Τριάρα στη Σπέτσια και φουλ για Champions League (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-15 00:16:00

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Λάτσιο - Τριάρα στη Σπέτσια και φουλ για Champions League (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Λάτσιο - Τριάρα στη Σπέτσια και φουλ για Champions League (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Λατσιάλι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να περάσουν σαν... αέρας και από την έδρα της Σπέτσια νικώντας την με 0-3, με σκόρερ τους Ιμόμπιλε στο με 36' πέναλτι, Φελίπε  Άντερσον στο 52' και Αντόνιο στο 89', αποτέλεσμα που τους εδραιώνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας όντας στο +8 με αγώνα περισσότερο από την Ρόμα και στο +10 από την πέμπτη Ίντερ.

Serie A: Η Λάτσιο του Μαουρίτσιο Σάρι εξακολουθεί να εντυπωσιάζει και με την 7η νίκη της στα 8 τελευταία ματς (7-1-0), με 3-0 στην έδρα της Σπέτσια βρίσκεται πια «αγκαλιά» με την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου, αν κι ακόμη απομένουν 8 αγωνιστικές για το φινάλε της Serie A.

Βασιζόμενη σε ένα ακόμη παιχνίδι στην εξαιρετική της άμυνα, η ομάδα της «Αιώνιας Πόλης» βρήκε τον τρόπο να σκοράρει με τους Ιμόμπιλε, Φελίπε Άνστερσον και Μάρκος Αντόνιο και να μην επιτρέψει σε καμία στιγμή του ματς στους γηπεδούχους να την αμφισβητήσουν. 

Με τη νίκη της η Λάτσιο εδραιώθηκε στην 2η θέση της κατάταξης και στην χειρότερη γι΄ αυτήν κατάσταση μετά το τέλος της αγωνιστικής θα βρεθεί στο +5 από την τρίτη Ρόμα.

Μακριά από τις νίκες πορεύεται στα τελευταία 4 ματς (0-2-2) η Σπέτσια, ωστόσο συνεχίζει τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, κρατώντας την τύχη στα χέρια της.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags