Facebook Pixel Serie A: Στραβοπάτημα για Νάπολι πριν τον... τελικό με Μίλαν για το CL - Έμεινε στο "μηδέν" με τη Βερόνα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-15 21:26:00

Στραβοπάτημα για Νάπολι πριν τον... τελικό με Μίλαν για το CL - Έμεινε στο "μηδέν" με τη Βερόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Στραβοπάτημα για Νάπολι πριν τον... τελικό με Μίλαν για το CL - Έμεινε στο "μηδέν" με τη Βερόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρία 24ωρα πριν τη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League με τη Μίλαν, η Νάπολι ακολούθησε το παράδειγμα των «ροσονέρι» στη Serie A κι αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας, 0-0, με τη Βερόνα, για την 30ή αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Serie A: Τρία 24ωρα πριν τη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League με τη Μίλαν, η Νάπολι ακολούθησε το παράδειγμα των «ροσονέρι» στη Serie A κι αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας, 0-0, με τη Βερόνα, για την 30ή αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι «παρτενοπέι» ήταν φανερό πως είχαν το μυαλό τους στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης (18/04) στην έδρα τους, όπου θα επιδιώξουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 στο πρώτο ματς του Μιλάνου.

Στο πρωτάθλημα η διαφορά που έχουν εξασφαλίσει από τους διώκτες τους, τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν επιλογή αγώνων, όπως έγινε και σήμερα απέναντι στη Βερόνα, η οποία απέσπασε ένα «χρυσό» βαθμό κι έμεινε «ζωντανή» στο παιχνίδι της παραμονής.  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags