Facebook Pixel Νάπολι: Προς διαζύγιο Νάπολι και Σπαλέτι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-20 14:13:00

Προς διαζύγιο Νάπολι και Σπαλέτι!

Sportdog Team
Προς διαζύγιο Νάπολι και Σπαλέτι!

Ο προπονητής που χάρισε στους «Partenopei» το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και πρώτο ύστερα από 33 χρόνια δεν είναι βέβαιο ότι θα κάθεται και την επόμενη χρονιά στον πάγκο της Νάπολι.

Ο 64χρονος τεχνικός, μεταξύ άλλων πρώην και των Ρόμα, Ίντερ παραμένει ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της ομάδας και μεγιστάνα του ιταλικού κινηματογράφου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντιις γιατί περίμενε, ως ελάχιστη αναγνώριση μία αναπροσαρμογή των αποδοχών του κι όχι την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του με τις ίδιες, περυσινές αποδοχές, πάνω κάτω 2εκ. ευρώ.

«Πάντα θα ευγνωμονούμε τον Σπαλλέττι για ό,τι πρόσφερε στη Νάπολι, αλλά δεν κόβουμε τα φτερά σε κανέναν: αν θέλει να πετάξει αλλού, ας πετάξει», σχολίασε λακωνικά ο Ντε Λαουρέντιις που σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου έχει τοποθετήσει στην κορυφή της λίστα των αγαπημένων του προπονητών, τον Γιούργκεν Κλοπ, ενώ καλοβλέπει και την επιστροφή του Ράφα Μπενίτεθ.

Υποψήφιοι επίσης, στην περίπτωση που χωρίσουν οι δρόμοι με τον προπονητή του 3ου tricolore είναι όμως και οι Κόντε, Ιταλιάνο, που οδήγησε φέτος τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League, Ντε Ζέρμπι (Μπράιτον), αλλά και Γκασπερίνι (Αταλάντα).  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags