Facebook Pixel Νάπολι: Ετοιμάζει κίνηση... ματ η Νάπολι αν φύγει ο Σπαλέτι - Παίζει δυνατά τοπ όνομα να τον αντικαταστήσει
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-21 20:44:00

Ετοιμάζει κίνηση... ματ η Νάπολι αν φύγει ο Σπαλέτι - Παίζει δυνατά τοπ όνομα να τον αντικαταστήσει!

Sportdog Team
Ετοιμάζει κίνηση... ματ η Νάπολι αν φύγει ο Σπαλέτι - Παίζει δυνατά τοπ όνομα να τον αντικαταστήσει!

Πολλές φαίνεται ότι θα είναι οι αλλαγές στους Παρτενοπέι το προσεχές καλοκαίρι με τον Ιταλό τεχνικό να είναι στον... αέρα μετά τα τελευταία δημοσιεύματα.

Γιούλιαν Νάγκελσμαν: Αλλαγές σε πολλά επίπεδα έρχονται στην Νάπολι το προσεχές καλοκαίρι, μιας και αρχικά ο Κριστιάνο Τζουντολί, αθλητικός διευθυντής της ομάδας, θα αποχωρήσει και πιθανότατα θα πάει στη Γιουβέντους, ενώ στον... αέρα είναι και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Μάλιστα όπως αναφέρει η Corriere dello Spor οι άνθρωποι της Νάπολι έχουν συναντηθεί ήδη με τον ατζέντη του Γιούλιαν Νάγκελσμαν ώστε να αναλάβει την ομάδα αν αποχωρήσει τελικά ο Ιταλός τεχνικός, με το μεγάλο "αγκάθι" να είναι ο μισθός του Γερμανού, μιας και στη Μπάγερν πλησίαζε και ίσως υπερέβαινε τα 10 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα ακούγονται και τα ονόματα των Ντε Τζέρμπι, Παλαντίνο, Ιταλιάνο, Κονσεϊσάο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χαρτάκι" Ανιγκό στον κόουτς - Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν ανά θέση - Έκπληξη με Ελ Αραμπί, Κασάμι, Σωκράτη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags