Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Ραντεβού κορυφής Μαρινάκη με κορυφαίο όνομα στον τελικό του Champions League - Κλείνει μεγάλη συμφωνία!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-14 20:12:00

Ραντεβού κορυφής Μαρινάκη με κορυφαίο όνομα στον τελικό του Champions League - Κλείνει μεγάλη συμφωνία!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ραντεβού κορυφής Μαρινάκη με κορυφαίο όνομα στον τελικό του Champions League - Κλείνει μεγάλη συμφωνία!

Η συνάντηση που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα τα επόμενα 24ωρα! Με ποιον συζήτησε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη και για ποιο θέμα;

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ήδη από τις 25 του Μάη έχουμε γράψει για τις επαφές που υπήρχαν ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη Μόντσα για να αγοράσει μετοχές της.

Τι αναφέραμε εκεί, με τη βοήθεια του καλού δημοσιογράφου Γιάννη Γιαννούλα, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ιταλία; "Στη Μόντσα θα μπορούσε να μπει, είναι ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι. Λόγω Μοντεστό θα μπορούσε να υπάρξει ως συμπαίκτης, δηλαδή σε ομάδα που έκανε πολύ καλή πορεία στην πρώτη της σεζόν στη Serie A και έχει σταθερή διοίκηση", είχε σχολιάσει ο καλός συνάδελφος - Ρεπορτάζ που βλέπουμε ότι δημοσιεύει η Corriere dello Spor, δίνοντας προοπτική στο θέμα.

Τι αναφέρει το ιταλικό Μέσο; Ότι έψαχνε από καιρό ο Μαρινάκης ομάδα στη Ιταλία και οι συζητήσεις με τη Μόντσε έχουν αρχίσει εδώ και κάμποσο καιρό. Κι εδω έρχεται το sportdog για να συμπληρώσει το ρεπορτάζ από την Ιταλία. Ή, μάλλον, για να γράψει όσα δεν έχουν γράψει οι Ιταλοί, για να το εμπλουτίσει. Γιατί όντως υπάρχουν επαφές ανάμεσα στην πλευρά Μαρινάκη με τους ανθρώπους της Μόντσα, για να φανεί αν υπάρχει η προοπτική συνεργασίας.

Ποιο είναι το καινούργιο στοιχείο; Ότι στην Κωνσταντινούπολη που είχε πάει ο Μαρινάκης για τον τελικό τού Τσάμπιονς Λιγκ, είχε βρεθεί και ο Αντριάνο Γκαλιάνι, της Μόντσα! Πρόκειται για το δεξί χέρι τής οικογένειας Μπερλουσκόνι, ενώ μαζί του ήταν και παράγοντες της ιταλικής ομάδας.

Η πληροφορία αναφέρει ότι εκεί υπήρξε νέα επαφή, που έφερε ακόμα πιο κοντά τις δύο πλευρές. Άλλωστε η Μοντσα είναι ένας οργανισμός (όπως και όλες οι επιχειρήσεις του Μπερλουσκόνι) που λειτουργούν ανεξάρτητα από τον θάνατο του Σίλβιο και, φυσικά, υπάρχει συνέχεια στις συζητήσεις που είχαν αρχίσει αρκετό καιρό πριν.

Προσοχή εδώ: Δεν λέει κανένας ότι ντε και σώνει ο Β. Μαρινάκης, τελικά, θα πάρει μετοχές της Μόντσα. Απλά αναφέρουμε ότι όντως υπάρχει καπνός και αυτό δείχνει ότι υπάρχει ίσως να υπάρχει και φωτιά.

Να παρατηρήσουμε κάτι ακόμα που σε κάποιους μπορεί να φαντάζει αδιάφορο αλλά, τελικά, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν είναι; Τι κοινό έχουν ο Ολυμπιακός, η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Μόντσα; Κόκκινο χρώμα στη φανέλα τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 εκατ. για αγορά Σουπερλιγκάτης ΠΑΕ - Τον διώχνουν και δεν φεύγει από Ολυμπιακό - Υπογράφει ο Τζαβέλλας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags