Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφικό ντέρμπι πριν παίξουν στο Europa; - Ολυμπιακός και Γκενκ για τον ίδιο παίκτη - Μπακ από Γιουβέντους!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-21 23:01:00

Μεταγραφικό ντέρμπι πριν παίξουν στο Europa; - Ολυμπιακός και Γκενκ για τον ίδιο παίκτη - Μπακ από Γιουβέντους!

Sportdog Team
Μεταγραφικό ντέρμπι πριν παίξουν στο Europa; - Ολυμπιακός και Γκενκ για τον ίδιο παίκτη - Μπακ από Γιουβέντους!

Οι Ερυθρόλευκοι και οι Βέλγοι ενδέχεται να τεθούν αντιμέτωποι στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, πριν από αυτό όμως ίσως μονομαχήσουν και στο μεταγραφικό παζάρι.
 

Ολυμπιακός: Για τον Λούκα Πελεγκρίνι της Γιουβέντους φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Γκενκ.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στη Γιουβέντους από το 2019, αλλά αγωνίστηκε ελάχιστα στους «μπιανκονέρι». Έπαιξε ως δανεικός στις Κάλιαρι, Τζένοα, Άιντραχτ και εσχάτως στη Λάτσιο. Οι Ρωμαίοι δεν έκαναν χρήση της οψιόν αγοράς του που είχε οριστεί στα 15 εκατ. ευρώ και ο παίκτης επέστρεψε στο Τορίνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, η Λάτσιο δεν θα έλεγε "όχι" στην απόκτηση του παίκτη με σαφώς λιγότερα χρήματα από τα 15 εκατ. της σχετικής οψιόν, ωστόσο βάσει των όσων αναφέρουν οι Ιταλοί υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό και την Γκενκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα δύο πρώτα ονόματα μετά την υπογραφή Μαρτίνεθ - Γουίλιαμ και Ματσίς για Ολυμπιακό - Κανονάκι στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags