Facebook Pixel Ματίας Αλμέιδα: Ομάδα της Serie A προσπάθησε να... κλέψει από την ΑΕΚ τον Αλμέιδα - Γι' αυτό δεν έκανε πρόταση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-22 13:07:00

Ομάδα της Serie A προσπάθησε να... κλέψει από την ΑΕΚ τον Αλμέιδα - Γι' αυτό δεν έκανε πρόταση!

Sportdog Team
Ομάδα της Serie A προσπάθησε να... κλέψει από την ΑΕΚ τον Αλμέιδα - Γι' αυτό δεν έκανε πρόταση!

Την περίπτωση του Ματίας Αλμέιδα για τον πάγκο της εξέτασε ιταλικός σύλλογος.

Ο Ματίας Αλμέιδα αποτελεί διακαή πόθο ομάδων στη Λατινική Αμερική, όπου συχνά εμφανίζονται σχετικά δημοσιεύματα, αλλά τον τσεκάρουν και στην Ευρώπη. Ειδικότερα, στην Ιταλία γράφουν πως η Βερόνα, που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, τσέκαρε την περίπτωση του Αργεντινού τεχνικού της ΑΕΚ.

Ο Αλμέιδα εντυπωσίασε στην πρώτη του εμφάνιση σε πάγκο ευρωπαϊκής ομάδας, καθώς κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα με την Ένωση. Γι' αυτό και προκάλεσε το ενδιαφέρον της Βερόνα, ωστόσο η ρήτρα αποδέσμευσης στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΑΕΚ, ύψους 10 εκατ. ευρώ, ήταν αποτρεπτική για να κάνει κίνηση.

 

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας telenuovo.it, αναφέρει: «Ο Γκατούζο προτίμησε να μην επιστρέψει στην προπονητική στην Ιταλία, περιμένοντας την κλήση κάποιας ομάδας στο εξωτερικό. Για το λόγο αυτό, ο Σολιάνο συνέπλεξε επίσης δύο άλλες διαπραγματεύσεις: μία με τον Μπαρόνι, που θεωρείται ένας σταθερός και καλά προετοιμασμένος προπονητής.

Ο άλλος με τον Αλμέιδα, τον πρώην παίκτη της Πάρμα και της Λάτσιο που προπονούσε πέρσι στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ Αθηνών. Ωστόσο, μια βαριά ρήτρα αποδέσμευσης σταμάτησε αυτή τη διαπραγμάτευση στην αρχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δώρο" Μελισσανίδη σε Αλμέιδα η πρώτη μεταγραφή - 2 εκατ. για Λιβάγια - Με... έκπτωση Πάλμα σε ομάδα Big-4!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags