Facebook Pixel Shopping στο Μιλάνο για τις δύο «Γιουνάιτεντ»
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-25 11:55:00

Shopping στο Μιλάνο για τις δύο "Γιουνάιτεντ"

Sportdog Team

Η Νιουκάστλ ανακοινώνει μέσα στην εβδομάδα την απόκτηση του Σάντρο Τονάλι, από τη Μίλαν έναντι 60εκ. ευρώ, δέκα περισσότερα απ’ όσα προσφέρει η Μάντσεστερ, στην Ίντερ για τον ταλαντούχο Νο 1 της, Αντρέ Ονανά.

Η περίπτωση του διεθνούς Καμερουνέζου, που ψηφίστηκε κι από τους καλύτερους του τελευταίου Champions League είναι λίγο περισσότερο πολύπλοκη αφού οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πρόσφεραν στους Nerazzurri 50εκ., ενώ η Ίντερ, που έχει ανάγκη από «φρέσκο» χρήμα (ο Τζέκο παραχωρήθηκε στη Φενέρμπαχτε, ο Σκρίνιαρ στην Παρί, ο Μπρόζοβιτς στη Σαουδική Αραβία), ζητάει ακατέβατα 60.

Το πιθανότερο είναι, στο τέλος να δικαιωθεί η Ίντερ γιατί ο Ονανά δεν είναι απλά η προσωπική επιλογή του Ολλανδού προπονητή, Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά κάτι σαν απωθημένο, αφού επί των ημερών του, ο τερματοφύλακας είχε κάνει το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια του Άγιαξ. Άγνωστο ακόμη εάν ο Ντε Χέα θα παραμείνει στην Αγγλία και σε άλλη ομάδα της Premier League, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Τεν Χαγκ έχει ήδη ενημερώσει τον Ισπανό ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του.

Όσον αφορά τον 23χρονο ταλαντούχο, μέσο επιθετικό της Μίλαν, Σάντρο Τονάλι η επίσημη ανακοίνωση της πώλησής του στη Νιουκάσλ καθυστερεί γιατί αυτές τις μέρες παίρνει μέρος με την Under 21 της χώρας του στο Euro.    

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags