Facebook Pixel UEFA: Απίστευτη εξέλιξη για τοπ σύλλογο - Κοντά σε συμφωνία με UEFA για αποκλεισμό από ευρωπαϊκή διοργάνωση
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-24 00:22:00

Απίστευτη εξέλιξη για τοπ σύλλογο - Κοντά σε συμφωνία με UEFA για αποκλεισμό από ευρωπαϊκή διοργάνωση

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη για τοπ σύλλογο - Κοντά σε συμφωνία με UEFA για αποκλεισμό από ευρωπαϊκή διοργάνωση

Ρεπορτάζ... φωτιά από πασίγνωστο Μέσο της Ευρώπης που αναφέρει πως γνωστή ομάδα συμφώνησε με την UEFA να μην αγωνιστεί φέτος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με αντάλλαγμα το κλείσιμο φακέλου για παραβάσεις που έχει κάνει στο παρελθόν.

Γιουβέντους: Έτοιμοι σε μια απίστευτη συμφωνία είναι οι Μπιανκονέρι και η UEFA καθώς όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Tuttosport αντιπροσωπία των δικηγόρων της ομάδας ταξίδεψαν στην Νυόν με στόχο να διαπραγματευτούν τον φετινό αποκλεισμό της Γηραιάς Κυρίας από το φετινό Conference League που έχει προκριθεί, με αντάλλαγμα να σταματήσει η έρευνα για τις παραβάσεις που υπάρχουν στο FFP.

Αυτό σημαίνει ότι η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να θυσιάσει την φετινή της ευρωπαϊκή χρονιά, ώστε να καταφέρει την επόμενη να επιστρέψει χωρίς πρόβλημα στο Champions League, αν μπορέσει να πάρει μια θέση στην πρώτη τετράδα στο πρωτάθλημα, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει να μάθουμε πια ομάδα τελικά θα πάρει τη θέση των Μπιανκονέρι στο Conference.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο "μπαμ" Αγγελόπουλων, τα... έσκασαν για Μιλουτίνοφ - Τρομερή κίνηση του Σέρβου πριν τις υπογραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags