Facebook Pixel UEFA: "Βόμβα" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Εκτός διοργανώσεων τοπ ομάδα - Το ανακοινώνει η UEFA
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-09 16:48:00

"Βόμβα" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Εκτός διοργανώσεων τοπ ομάδα - Το ανακοινώνει η UEFA

Sportdog Team
"Βόμβα" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Εκτός διοργανώσεων τοπ ομάδα - Το ανακοινώνει η UEFA

Ρεπορτάζ... βόμβα από πολύ έγκυρο Μέσο του εξωτερικού που αναφέρει πως η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία πρόκειται να ανακοινώσει άμεσα την αποβολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της έναν από τους πιο γνωστούς συλλόγους.

Γιουβέντους: "Βόμβα" από τη UEFA καθώς όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Corriere Dello Sport, έχει πάρει την απόφαση να αποβάλει τους Μπιανκονέρι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν, λόγω των παραβιάσεων που βρέθηκαν στους ισολογισμούς της ομάδας.

Η μεγάλη Κυριά πιέστηκε πολύ από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία μετά το πόρισμα της ανεξάρτητης έρευνας που επιβάρυνε τη θέση της, σύμφωνα με το οποίο οι παραβιάσεις που εντοπίστηκαν στους ισολογισμούς της επηρέασαν και το ύψος του ποσού που κλήθηκε να πληρώσει ως διακανονισμό στην UEFA τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Όλο αυτά είχε σαν αποτέλεσμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ιταλία, η Γιουβέντους να να αποδεχθεί τον αποκλεισμό του ενός χρόνου, χωρίς να προσφύγει στο CAS, χάνοντας τη θέση στο Conference, ώστε να μπορεί να δώσει το παρών στο Champions League, αν προκριθεί, το 2024-25.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Hot σε όλη την Ευρώπη ο ΠΑΟ - Σενάριο για νέο ΜΠΑΜ με "2-3άρι" των 18,5 πόντων πέρυσι! (ΒΙΝΤΕΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags